Снимка: БулфотоБившият президент на България Росен Плевнелиев намекна, че Румен Радев обслужва

...
Снимка: БулфотоБившият президент на България Росен Плевнелиев намекна, че Румен Радев обслужва
Коментари Харесай

Плевнелиев намекна, че Румен Радев обслужва чужди геополитически интереси

Снимка: Булфото

Бившият президент на България Росен Плевнелиев загатна, че  Румен Радев  обслужва непознати геополитически интерес:

" Ако влезем в еврозоната ние дефинитивно се откъсваме от сферата на съветското въздействие. Всеки, който дава обещание революции, не е направил нищо положително. "  

" Държавният глава плюе от три години държавното управление. Преди войната му не беше оповестена публично, само че към този момент е. Според мен това е персонална война. Той като боен, счита, че борбата е най – вярното нещо, само че тя е в несъответствуващ миг. ", сподели още Плевнелиев в изявление за Българска национална телевизия.

Той добави, че не е редно в този момент да се натиска спусъка, когато България върви по толкоз значим път – да влезе в сърцето на Европа–в чакалнята на Еврозоната, написа actualno.com.

Плевнелиев призна, че е склонен с някои от тезите на Румен Радев, само че отново изясни, че в действителност не би трябвало да се блокира  държавата.

Росен Плевнелиев прикани Висш съдебен съвет да ревизира работил ли е съгласно закона Иван Гешев във връзка със СРС-тата, в които е записан Румен Радев.

От политическата групировка " Демократична България " излязоха с публична позиция във връзка думите на премиера Бойко Борисов и президентът...

" Морално e един държавен глава да смъкна доверието си от кабинета, само че е значимо да не се блокира работата на институциите и той да не води война, поради личната си борба ", сподели още някогашният държавен  глава.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продъ
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР